kundkorgen är tom
fri frakt, inga dolda avgifter

Om Oss

De låga priserna är möjliga på grund av låga driftkostnader. Vår enkla beställningsprocess och kundtjänst online underlättar och gör beställningar smidiga för oss och våra kunder. Dessutom har vi en konkurrenskraftig och effektiv distributions- metod. Detta gör att vi kan hålla låga priser och samtidigt erbjuda bra kvalitet och service. Vi kan fokusera på våra kunder och deras önskemål.

PangPrylar.se lanserades hösten 2011. Sen dess har vi erbjudit brett utbud av artiklar, billigast online. Kunden står alltid i centrum och vårt mål är 100% nöjda kunder. På de sättet vill vi ta plats och föregå med gott exempel på marknaden.

Vi utökar vårt sortiment dagligen och vill kunna erbjuda ett ännu bredare urval av mobilskal och fodral samt mobiltillbehör. Därför är vi tacksamma för din feedback och önskemål för produkter som du vill se i vår webshop. Vi vill uppfylla alla önskemål och återkommer med svar, oftast samma dag. Just nu är vi i ett uppbyggnadsskede. Vi vill utöka vår verksamhet och söker sammarbetspartners och nya återförsäljare.

Copyright © PangPrylar, sedan 2011.